Puh. (09) 5303 6340

Stanssityökalujen valmistus

TSD-850

Stanssausterien automaattinen taivutinkone

Auto Bender Manager kehittyneen ohjelmiston avulla, automaattista stanssiterien taivutinta on todella helppoa käyttää. Ohjelmisto on Windows-pohjainen ja se tukee .dwg, .dxf, .nc ja .abd tiedostopohjaisia piirustuksia, joita ohjelmassa voidaan muokata vastaavasti kuin AutoCad ohjelmalla.

Ohjelmisto kontrolloi automaattisesti taivuttimen nopeutta ja terävanteen pituutta. Näin terävanteesta ei synny hävikkiä. Ohjelmistoon on myös mahdollista ladata samaan aikaan monta eri piirustustiedostoa, jolloin voidaan tehdä moniajoa ja nopeutetaan stanssityökalun valmistamista. Taivutin itsestään on nopea ja muotin vaihtaminen tapahtuu nopeasti ja saumattomasti.

TSD-850
TSD-850
Stanssiterien automaattinen taivutinkone
Terän paksuus 0.71/1.07 mm
Terän korkeus 23.8-50 mm
Maksimi taivutuskulma 100°
Min. kaarin säde 90° 0,4 mm
Etupuoli Min. taivutuskoko 2,5 mm
Takapuoli Min. leikkuukoko 1,0 mm
Syöttötarkkuus ±0,03 mm
Taivutuslitteys ±0,2 mm
Toiminnot Taivutus, leikkaus, lipping, silloitus
Leikkuutapa Vääntö tai automaattinen leikkaus
Tiedostomuoto .dxf
LC300

Stanssauslevyjen laserleikkuri

Tietokoneohjattava tarkka kone, joka on varustettu automaattisella hallinnalla ja edistyneellä lasertekniikalla. Taloudellinen koska pieni sähkön kulutus.

Leikkuutapa - Laserpää kiinteä ja kaksisuuntaisesti liikkuva pöytä, jossa on korkeaa tarkkutta omaava palloruuveilla varustettu siirtojärjestelmä.

LC300
LC300
Laserleikkuri
Levyn koko 1200 x 900, 1200 x 1500, 1200 x 1600 mm (Räätälöityjä kokoja saatavissa)
Laserin tyyppi CO2 umpinainen laserputki
Laserin teho 300 W tai 400 W
Leikkuun syvyys 6-22 mm
Leikkuuntarkkuus ±0,05 mm
Teräuran paksuus 0,45 mm, 0,71 mm, 1,05 mm ym. säädettävissä
Leikkuun nopeus 25 - 30 m/h
Suojakaasu Kuiva ja öljytön ilma
Tiedostomuoto .plt, .dxf, .bmp, .jpg, .gif, .png, .tif
EMS muisti 64 MB
Lisälaitteet Ilman kuivaaja ja jäähdytin

Stanssityökalujen valmistustarpeisiin pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisua stanssiterien automaattisen taivuttimen ja laserleikkurin muodossa. Molemmat koneet käyttävät Windows-pohjaisia ohjelmistoja, jotka tukevat AutoCad-tiedostomuotoja ja joiden avulla koneiden käyttö on helppoa ja töiden vaihtaminen nopeata.

Stanssiterien automaattisen taivuttimen versiot jakautuvat terien paksuuden ja korkeuden mukaan. Tietokoneohjattavat taivuttimet nopeuttavat suuresti stanssausterien taivuttamista käsin tehtäviin taivutuksiin verrattuna. Taivutustoiminnon lisäksi koneessa voidaan suorittaa siltaus-, lipping- ja leikkaustoiminnot, jotka suoritetaan samalla kertaa ohjelmasta määrätyn työn mukaisesti.

Laserleikkureiden versiot jakautuvat laserin tehon ja koon mukaan. Leikkauspaksuudet ovat säädettävissä ja laserin tehot ovat valittavissa. Vakiokokojen lisäksi laserleikkuria pystytään valmistamaan räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan.

⋘ Takaisin Laitteisiin


Verkkosivut: Darko Stojanovski