Puh. (09) 5303 6340

Etiketöintijärjestelmät

epack

Etiketöintijärjestelmät

epackaging

Etiketöintijärjestelmiä on mahdollista käyttää itsenäisinä laitteina tai yhdistää olemassa olevaan tuotantolinjastoon. Valikoimaan kuuluvat vakiot sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt etiketöintijärjestelmät.

Etiketöintiä voidaan suorittaa automaattisesti tuotteiden päälle, alle, sivulle, eteen ja taakse, sekä kietaisulla pullojen tai purkkien ympäri.

epack
epack

Kuvassa Epackagingin Saturno 1T/2T etiketöintijärjestelmä

Jatkoliitosjärjestelmä

Etikettirullien automaattinen jatkoliitosjärjestelmä

ASDU Binbox on kustannustehokas järjestelmä, joka on suunniteltu eliminoimaan aikaa kuluttavia rullan vaihtoja.

Etikettirullien automaattinen liitosjärjestelmä ASDU Binbox on servokäyttöinen nopea PLC ohjattu jatkuvasyöttöinen yksikkö, joka mukautuu tuotantolinjasi nopeuden mukaan ja tehostaa etiketöintiä vapauttamalla tuotantolinjan käyttäjää muihin tehtäviin.

ASDU Binbox
ASDU Binbox

ASDU Binbox on varustettu kahdella aukikelaimella halkaisijaltaan 508 mm ja sen maksimi pyörimisnopeus on 64 m/min. ASDU Binboxin etikettitunnistin ja DC servohjaus takaavat kireän etikettimateriaalin läpimenon ja tarkan katkaisu- ja liitoskohdan.

ASDU Binbox pystyy ajamaan erilaisia ja erikokoisia etikettirullamateriaaleja ja sitä voidaan käyttää kaikkien Label-Airen, sekä muiden valmistajien etiketöintilaitteiden kanssa.

Tuotteiden somistaminen tarralla on edelleen suosittua lyömättömän joustavuutensa takia. Tuotteiden ilmettä voidaan päivittää pelkästään uudelleen suunnitteluilla ja painetuilla tarroilla eikä koko tuotteiden pakkausmuotoa tarvitse muuttaa. Tähän kuitenkin tarvitaan automaattisia kustannustehokkaita etiketöintiratkaisuja.

Etiketöintijärjestelmien toteuttamisessa teemme yhteistyötä Epackaging etiketöintilaitteiden ja -järjestelmien valmistajan kanssa. Epackaging pystyy rakentamaan etiketöintijärjestelmiä monenlaisten tuotteiden etiketöintiin olipa kyseessä yksinkertainen etiketöintitarve tai nopeaa, moniulotteista ja tarkkaa etiketöintiä vaativa tapaus. Valikoimaan kuuluvat vakiot etiketöintijärjestelmät, jotka ovat helppokäyttöisiä, kestäviä, nopeita, tarkkoja ja tehokkaita, sekä räätälöidyt etiketöintijärjestelmät, jotka pystytään rakentaa monenlaisia etiketöintitarpeita varten.

Label-Airen Etikettirullien jatkoliitosjärjestelmä tehostaa merkittävästi tuotantoa, jossa tuotantoajot vaativat useita rullan vaihtoja. Jatkoliitosjärjestelmä tekee etikettirullien vaihdot automaattisesti, joka näin eliminoi tuotannon seisonta-aikoja.

⋘ Takaisin Etiketöintiin

⋘ Takaisin Laitteisiin


Verkkosivut: Darko Stojanovski